Soittaa: Sähköposti:

Rehevä nainen 13 vuotiaan pillu


rehevä nainen 13 vuotiaan pillu

Mies lykki rajusti pitkällä siittimellän naista pillunreikän. Sekä edellämme että jäljessämme kulki muutamia pariskuntia. Hän tuli nopeasti takaisin mukanaan juhlien alussa tapaamamme pariskunta. Hän myös kosketteli sängyn reunalla seisovien miesten peniksiä. Nainen parkui ja itki. Rouva varsinkin oli iloisessa hiprakassa ja myös hiukset sekaisin, sukat rikki, huulipuna sotkeentunut, silmämeikki valunut. Rouva riisuttiin ja samalla hänen rehevän, kiihottavaan ruumiiseensa kajottiin monen käden toimesta. Häpy oli paljaaksi ajeltu ja pompotti vatsan alta kumpumaisena alueena.

Juhlien oli tarkoitus alkaa klo. Me muut juhlijat tuijotimme irstain, samein silmin edessämme näyttäytyvä näkymä. Hän halusi maistella vieraiden miesten spermoja pillustani. Nussijan lantio heilui verkalleen ja rytmikkästi edestakaisin. Hän siirtyi pois naisen pältä ja seuraava mies otti hänen paikkansa. Rouvalla oli jo valmiiksi erotiikkaa tihkuvat saapikkaat jaloissaan.

Paikalla olisi paljon ihmisiä. Rouva oli nyt aivan hereillä ja innoissaan siitä, että saisi ensimmäisenä pilluna nauttia mustasta siitosseipästä. He kietoivat kätensä toistensa ympärille ja suutelivat. Jätimme pällysvaatteemme eteishalliin ja siirryimme alakerran suureen saliin, josta kaiken oli tarkoitus alkaa. Hänellä oli jaloissaan nuo pitkävartiset, kiiltävät mustat saappaat. Puristelit naisen höllyviä rintoja. Naiset ryhtyivät suutelemaan hänen kroppaansa joka puolelle.

Emme paljon välittäneet huoneen muista tapahtumista. Huone oli sisustettu raskaaseen, loistokkaaseen barokkityyliin. Lähes 30-senttinen panohalko vain nytkähteli ilmassa. Hän kysyi humalaisella änellän. Tunsin, kuinka paksu, kova aisa painautui selkäni vasten, samalla kun miehen kädet hyväilivät peppuani, lantiotani ja siirtyivät ylemmäs kainaloideni alta rinnoilleni. Olit turvallisen isokokoinen ja lempeä. Korko oli hopeanväristä, teräksenkirkasta materiaalia. Ojensit myös oman kämmenesi melko alas hänen pepulleen ja koettelit hänen kosteuttaan takaapäin. Hänen oma miehensä meni istumaan rouvansa viereen ja otti hänet syleilyyn.

.

Äiti antaa pillua seksikäs hieroja

Rehevä Nainen 13 Vuotiaan Pillu

Anaalin valkaisu punainen lyhty jyväskylä

Seuraavalla nussijalla oli kapea ja huomiota herättävän pitkä (25 cm) penis, jonka hän hitaasti nauttien oman kiimansa kasvamisesta työnsi naisen jo puhkinaituun, punoittavaan reikän. Kampauksesta roikkui muutamia suortuvia vapaana olkapäilläni. Katosvuoteen ympärillä seisovat miehet runkkasivat vinhaa vauhtia. Naisen oman miehen kiima äityi niin pahaksi, että hänen piti pyytä eräs vieras nainen helpottamaan omaa oloaan. Tukeva terska osui pillunhuulille ja työntyi aukosta sisän miljoonia kertoja repien, raastaen pillunseinämiä. Naisen toivoton vastarinta selvästi kiihotti ympärillä olevia miehiä suunnattomasti. Työnsit leveä, märkä kieltäsi suuhuni ja pyörittelit sitä leikkisästi suussani. Mieheni nytkytti sängyllä makaavan tiedottoman naisen ruumista välittämättä tämän vastusteluista ja huudoista.

Alastonsuomi videoita nainen panee

Nipistit hänen nännejän ja sivelit hiljakseen hänen litteä vatsaansa aivan häpyyn saakka. Koiran kaulapanta sidottiin kaulaan kiinni ja näin oli rouva valmis saamaan haluamaansa hoitoa lisä. Nainen pyöritti kättän edessä seisovan miehen kullin varrella. Konttasit lähemmäksi naisen peppua ja yhdellä voimakkaalla vetäisyllä tuikkasit aseesi naisen pillunreikän takaapäin. Hyppelehdin hänen pällän hikisenä ja väsyneenä, kun hän työnteli jättiaisaansa pillunreikäni altapäin rajusti. Hyväilit naisen persettä ja veit taas sormesi takaapäin hänen emättimeensä koettelemaan kosteustasoa. Ryhmäseksiä juhlien jälkeen : Parkkeerasimme auton melkein viimeiselle vapaalle paikalle pysäköintialueella. Hän hyväili itseän sängyllä hiljakseen; pilluaan, klitoristaan ja rintojaan. Meille tulee ihana ilta, kuiskasit korvaani.

Minun mieheni avasi vaatekaapin ja otti sieltä esille mustan, seksiä tihkuvan nahkakorsetin, mustat nahkaiset silmälaput, ruoskan, käsiraudat ja muuta tarpeistoa. Muut miehet vatkasivat nahkanuijiaan sängyn ympärillä niin rauhallisesti kuin kykenivät. Mies oli tumma, komea ja hoikka. Rouva oli hieman pyöreä, muodokas, vaalea ja kaunis. Miehen selkä kaartui taaksepäin ja hänen erektionsa paisui täyteen mittaansa. Mustan miehen takaa tuli esiin punaiset kasvot kiimasta hehkuvina ja eräs juhlija tyrkkäsi mustan miehen sivuun sängyltä. Raskaat, hevosen isot rusehtavat pallisi osuivat naisen häpyyn takaapäin ja kiihottivat naista entisestän. Rouva yritti sopertaa jotakin, mutta kaatui sitten selälleen pitkin sänkyä. Kengät olivat kiiltävän punaiset, ja jalkapöydän yli meni yksi remmi vinosti kiertyen kantapän taakse.

Minunkin peppuuni tarrautui kaksi vaativaa kättä takaapäin. Hän survaisi ensin sormensa naisen emättimenaukkoon ja kostutti sitten omaa lerssiän feminiinisillä kiimanesteillä. Lensin seitsemänteen taivaaseen monta kertaa ja palasin sieltä aina takaisin liitäkseni yhä uudelleen onneni kukkuloille. Hän kuiskutti korvaani, että halusi nähdä minut noiden kaikkien vieraiden miesten nussittavana. Välillä uppouduimme pitkän syvän suudelmaan, samalla kun miehen lemmentykki rauhoittui paikoillaan pillunreikäni uumenissa. Tyhjän tilaan saapui mies ja nainen. Istuin miehen syliin ja hän oli allani. Rehevälle rouvalle puettiin nahkainen korsetti, joka jätti isot rinnat paljaiksi. Vedin kielelläni pitkiä ohuita vetoja kullinvartta pitkin. Minun mieheni aloitti naisen jyystämisen.

Naapurin pillu rakastelu videot

Suutelimme pitkän ja hartaasti. Juhlijat tekivät ringin huoneen ympäri ja näin keskelle jäi tyhjä tila. Nopeasti pälläni köyri ensimmäinen tuntematon panomies. Musta mies aloitti panemisen hitaasti ja huolella. Naisen ruumis lepäsi nyt peittelemättömänä ja kauniina, moneen kertaan nussittuna mustan miehen kiiluvien silmien edessä. Murisit tyytyväisenä ja minä hieman huokailin.