Soittaa: Sähköposti:

Pillua video parille seuraa


Antti otti letkun esille ja huuhteli ensin tulleet vedet pois viemäriin. Kun kulli oli tarpeeksi syvällä, Antti alkoi naida Teroa rytmikkäsi. Antti poistui huoneesta, sammutti valot ja jätti kahlitun Teron tuskiinsa. Nyt Teroa alkoi todella pelottaa, ja samalla Antti sulki oven. Kiristettyjen remmien takia Tero ei voinut tehdä mitän kuin katsoa Antin sperman valumista pyllyvakoaan pitkin lattialle. Antti oli raiskannut sen jo niin usein. Sun elämäs tarkoitus tästä lähtien on pelkästän reikien tarjoaminen mun melan käyttön. Pitkän jyystämisen jälkeen Antti tuli taas rajusti Teron pyllyyn. Jonkun aikaa yritettyän Tero sai kuitenkin alushousut vedettyä alas.

Antin kulli oli myös sen verran paksu, että Teron oli pakko venyttä suunsa kunnolla auki. Hetkessä Tero oli pukin pällä kahleissa, pylly pystyssä. Irroitettuaan Teron kaulapannan, Antti käski: Seiso siinä keskellä ja ala esittelee mulle pyllyäs. Kakkaspermavaahto maistui kammottavalta, vaikka Tero olikin jo maistanut omaan kakkaansa ja Antin spermaa. Terosta oman kakan nuoleminen oli kuvottavinta mitä oli koskaan tehnyt. No, niele kaikki, viimeinenkin pisara odotetaan että kaikki valuu alas hienoa no eikö ollutkin siistiä. Siinä oli sun aamiaises, sun peppus on sen verran veltto, että pätin pitä sut laihdutuskuurilla pari viikkoa.

Antti aloitti partaveitsellä Teron olemattomasta sängestä ja eteni Teron vartaloa alaspäin kainaloiden ja vatsan jälkeen häpyalueelle. Tämä ei Teron mielestä pitänyt lainkaan paikkansa, Tero oli normaalia laihempi ja peppu oli pikemminkin hoikka ja kiinteä. Nuolen vaikka sun kulliasi, mutta ei sinne. Naituaan jonkun aikaa, Antti asetti suunsa Teron suulle ja alkoi työntä kieltän Teron suuhun. Sua on muuten kiva naida pilluun. Antti käski Teroa menemän erilaisiin asentoihin, jotka kiihottivat Anttia selälleen makaamaan haarat levällän, kontalleen pylly pystyssä ja tekemän erilaisia temppuja hieromaan pakaroitaan eroottisesti, heiluttamaan peppuaan, laittamaan sormensa pyllyyn, naimaan sormillaan pyllyän, hankaamaan pyllyvakoa ovenpieleen, työntömän erilaisia dildoja pyllyyn jne.

..

Ilmaista panoseuraa frenulum repeämä

Seuraa netistä ilmaiseksi jyväskylä thai hieronta

Hän ei päsisi pois muuta kuin Antin autolla. Eli siis homman nimi tulee olee se, että sun tulee oppia mun tavat ja osata arvata mitä mä haluun. Voi vittu, sä oot tyhmä, pitäkö mun joka ikinen asia varustaa raipalla huusi Antti eeei, älä köh kiitos Tero vaikeroi hädissän ja jatkoi yskimistän. Sieltähän paljastuu kaunis pantava pyllyreikä. Hän oli yön aikana käynyt läpi tapahtunutta ja laski mahdollisuutensa pästä pois täysin olemattomiksi. Antti aloitti Teron suun naimisen. Tästälähtien kun me liikutaan paikasta toiseen, niin Anu konttaa niin kuin koira ja panta kaulassa. Hän yritti heiluttaa peppuaan eri puolille niin, että dildo olisi syyhyttänyt, mutta siitäkän ei tullut mitän.

Niiden alta paljastui kohtalaisen lyhyt mutta hyvin paksu ja ruma kulli, joiden alla roikkui sitäkin rumemmat kivekset. Tero ei ymmärtänyt sanoa mitän, vaan tuijotti tyhjänä huoneen lattiaa. Tero alkoi voihkia kivusta. Survottuaan sitä eri suuntiin reijässä, Antti laittoi myös toisen sormen sisän ja kokeili niillä reijän seiniä. Lisäksi Antti puristi Teron pyllyreijästä loputkin spermasta ja laittoi vesilasiin. Mikäli et pidä tämänkaltaisista tarinoista, jätä se lukematta. Tero oli myös ollut uskovainen ja hyvin konservatiivinen, mutta Helsingissä hänen näkemyksensä alkoivat muuttua.

Ala nuolla mun kullia niin että se herä ja sen jälkeen sä hoidat koko homman suullas loppuun asti, niin ettei mun tartte tehdä mitän. Teron pä oli sillä tavalla pöydän laidalla, että vierellä seisovan Antin elin oli Teron suun korkeudella Nyt Anun pitä jo tietä mitä tehdä. Asento ei ollut lainkaan kivulias ja raikas ilma tuoksui ihanalle kellarin tunkkaisen hajun jälkeen. Kun Antti huomasi olevansa kohta laukeamassa, hän veti hitaasti kullinsa pois Teron pyllystä. Jore örisi ja jatkoi: niin, näytäppäs sitten vähän pyllyäs ensin.

Nyt onkin vuorossa Anun ajo Mikä ajo? Pesuhuoneen keskellä oli iso metallinen pöytä jonka kulmissa oli kahleet ja remmit raajoja varten. Antti otti esille nahkaisen kaulapannan, joka oli kiinnitetty kahleeseen. Antti huusi Tero kumartui, otti pakaroistaan kiinni ja levitti niitä siten että pyllyaukko tuli esille. Antti ilmeisesti kosketti Terossa pepun aluetta, joka kiihotti tai sitten se oli vain automaattinen reaktio. Tero sulki silmänsä, yritti olla haistamatta ja maistamatta, ja alkoi nuolemaan. Tero ihmetteli hetken, koska dildo ei tuntunut ensin mitenkän epämielyttävältä, Antin kullikin oli sitä suurempi.

Jore teki ikän kuin naimaliikettä kielellän työntäen sitä sisän ja ulos, kasvoillaan irstas irvistys. Piiskaa ei edes tarvittu. Voideltuaan vielä oman kullinsa vaseliinilla, Antti siirtyi Teron taakse ja työnsi täydessä komeudessaan olevan kullinsa pän Teron peppuaukolle, joka sojotti ilmaan. Vaikeroi Tero Jumalauta Anu, nyt tulee tuplarangaistus, peppu esille pystyyn niin kuin olisi jo! Sitä tuli hyvin paljon. Tero yritti sulkea silmänsä, mutta tästä seurasi useita kovia iskuja poskiin kunnes Tero avasi silmänsä. Eli Teron oli hyvin vaikea liikuttaa käsiä nostamatta koko ruumistaan. Antti jatkoi: Nyt mennän pesemän Pimpsan pylly, ettei se kirvele enä.

Seksitreffit etsi seksiseuraa hyvinkää

Pillua Video Parille Seuraa

Suomalaisia seksi videoita suomi24 seksi chat

Antin piiska roikkui uhkaavasti toisessa kädessä. Tero kysyi, Kyllä mä suostun piiskaamiseen, mutta sovitaan niistä sännöistä ensiksi, niin kuin oli puhetta siinä sähköpostissa multa alkaa kärsivällisyys loppua, samalla Antti otti Terosta niskalenkin ja hetkessä Tero oli lattialla vatsallaan, kädet selän taakse sidottuna käsiraudoilla, jotka ilmestyivät kuin tyhjästä. Se oli hyvin epämielyttävä, koska Teron pyllyreikä oli koskemattoman pieni. Mä käyn syömässä, sulla jatkuu laihdutuskuuri Antti poistui ja lukitsi huoneen. Mulla on muutakin tekemistä. Tero rimpuili vielä mm mm, mutta se rakel liekki pornhub rietas nainen oli turhaa. Antti myi Teroa heille. Vielä tuolta alta joo ja sitten kivekset vielä kunnolla.